Ga voor Glasvezel en steun Stichting de Eppenhuizer Kerk

Samen voor glasvezel€ 50 voor onze stichting én zelf ook nog eens € 25 verdienen? Meld je dan aan via ons!

Voordelen van glasvezel

Waarom zou je eigenlijk kiezen voor glasvezel? Daar hebben we wel een aantal redenen voor!

• Het snelste internet voor hetzelfde geld: Voor glasvezel ben je vaak net zoveel geld kwijt als voor je huidige coax- of koperaansluiting maar dan mét de voordelen van glasvezel. Daarnaast zorgt een glasvezelaansluiting vaak voor een meerwaarde van je woning. Een slimme keuze dus!
  • Met zijn allen tegelijk online: Glasvezel kan oneindige hoeveelheden data aan. Hiermee ben je helemaal klaar voor nu en de toekomst!
  • Krijgen wat je wordt beloofd: met glasvezel beschik je over je eigen aansluiting. Je hoeft – in tegenstelling tot bijvoorbeeld bij een coax- of koperaansluiting – jouw verbinding met niemand te delen en hebt nooit last van digitale spitsuren en storingen. Zo is jouw verbinding altijd snel en stabiel en krijg je de internetsnelheid die beloofd wordt.
  • Even snel uploaden als downloaden: Met glasvezel is de uploadsnelheid gelijk aan de downloadsnelheid. Waar uploaden bij andere verbindingen vaak wel 20 keer langer duurt dan downloaden, is dit bij glasvezel gewoon gelijk. Wel zo handig… en snel!
  • Gamen zonder haperen: Online gamen doe je het beste met glasvezel internet, want hiermee heb je een super stabiele verbinding die hele hoge snelheden aankan. Dit betekent een snelle responstijd en géén vertragingen meer in je spel! Even een nieuw spel downloaden? Ook zo gepiept.
  • Meer MB’s voor je geld: Met glasvezel krijg je meer MB’s en sneller internet, voor vaak hetzelfde geld.
  • Keuzevrijheid: door te kiezen voor glasvezel heeft u voor nu én in de toekomst een extra optie voor internet. Dus ook al is uw huidige provider nu voldoende, is deze dat over drie jaar ook nog?

Welke providers leveren de club geld op?

Caiway en DELTA doen mee met onze speciale actie. In een notendop stellen we beide providers aan u voor:

Caiway

Razendnel internet voor een verrassend normale prijs, dat is Caiway. U krijgt bij Caiway daarnaast ook nog eens een flinke introductiekorting voor de eerste zes maanden! U kunt kiezen uit:

• Alleen internet:
    • 300 Mbps voor € 44.50 (1e 6 mnd € 35.00)
    • 1000 Mbps (1Gbps) voor € 49.50 (1e 6 mnd € 35.00)
  • Internet & Televisie (uit te breiden met Vaste Telefonie)
    • Voordelig: 150 Mpbs voor € 52,95 (1e 6 mnd € 35,00)
    • Slim: 500 Mpbs voor € 64,95 (1e 6 mnd € 35,00)
    • Giga Snel: 1000 Mpbs (1 Gbps) voor € 74.95 (1e 6 mnd € 55,00)

Caiway bestellen: bestel op deze link: Caiway via Stichting De Eppenhuizer Kerk

Caiway glasvezel

Je hebt dus al glasvezel voor € 477.00 in het eerste jaar (Alleen Internet 300Mbps)!

DELTA

Ga je voor flexibel internet? Bij DELTA kun je iedere dag jouw abonnement aanpassen. Liever iets meer of minder zenders? Of sneller internet? Je regelt het zelf in de Mijn DELTA omgeving. Daarnaast heeft DELTA gratis installatie tot in de nok. De DELTA monteurs installeren gratis je modem, interactieve tv’s en telefoon. Daarnaast ontvang je Wifi op 3 verdiepingen in huis. Het FLEXpakket van DELTA is al verkrijgbaar vanaf € 45.00 (150 Mbps).

DELTA bestellen: bestel op deze link: Delta via Stichting De Eppenhuizer Kerk

Delta glasvezel